Тя става част от голямото семейство на bTV през 2018 г.,

...
 Тя става част от голямото семейство на bTV през 2018 г.,
Коментари Харесай

Наташа Кумчева: Чудесата се случват извън зоната ни на комфорт

 

Тя става част от огромното семейство на bTV през 2018 година, като прави огромен скок от софтуерния отрасъл към медийния бранш. Близка другарка й споделя за специалността преди повече от 20 години, съумява да възпламени интереса у нея и по този начин стартира предизвикването за Наташа, която следва редом инженерна компетентност в България и човешки запаси в интернационален университет.

Снимка: Евгений Милов

Започва да се изкачва последователно по стълбата на триумфа в областта на човешките запаси, като минава през всички стадии на специалността. Днес Наташа Кумчева е шеф „ Човешки запаси “ в bTV Media Group.

Снимка: bTV Media Group

Тя е специфичен посетител в поредицата ни „ Жените на България “ и като неин създател съм извънредно щастлива, че Наташа се изправи самоуверено против себе си, поведе вътрешните борби и застана пред камерата ни. Не тъй като не желае или няма какво да каже, а тъй като няма нужда да акцентира себе си и триумфите си.

Да бъдеш част от компания с дългогодишна история, която е водач на медийния пазар и желан шеф, е предизвикателство, което дава скъп опит и надграждане.

Александра Тодорова, сестра на едно от " златните девойки " на България, пробива сполучливо в капиталовите среди

„ Аз в действителност обичам това, което върша. Ролята ми в bTV Media Group е извънредно виновна, само че животът ме е научил, че ключът към триумфа се крие в умеенето да се поставяш на мястото на другия. Едва тогава може да си същински сътрудник на някого “, споделя Наташа, която е съумяла да завоюва доверието ни във времето.

Тя е откровена и открита в връзката и в връзките си с хората, което й оказва помощ в динамичната и непредвидима медийна среда.

Снимка: Евгений Милов

„ Да не знам какво ще ми сервира новият ден е част от работата ми. Тя е и урок. Професията ме научи на самообладание, съпричастност, само че и на воля. Воля за всяка компликация “, споделя Наташа.

За нея няма неразрешими проблеми, на което учи мен и сътрудниците ми в компанията. Има тествания, които изискват повече старания, само че ни вършат по-устойчиви и мощни.

Снимка: bTV Media Group

„ За мен метод има – постоянно “, безапелационна е Наташа.

Самата тя излъчва неотстъпчивост и позитивизъм. Тези качества и темперамент се построяват, само че ненапълно се и възпитават. Наташа е от семейство на някогашни национални състезатели и спортът е нещо, с което израства от дете.

Кралица на цифровия маркетинг, обичан учител, създател на книги, майка на три деца - всичко това и още доста, е тя

Тя не потегля обаче по професионалния път на родителите си, несъмнено поради лишенията, които те са изпитали. Майка й даже не разрешава да тренира спортна гимнастика като нея и макар че Наташа поема в друга посока, тя е взела доста от спорта.

 Наташа Кумчева Снимка:

„ Научена съм да не се отхвърлям. Може задачата да се измести във времето поради някакви условия, само че се реализира в даден миг. Намирам даже връзка сред спортния мениджмънт и управническия, който ползвам в нашата сфера “, споделя Наташа.

Тя е намерила своя спорт и това, което я зарежда същински. Планината е огромната й пристрастеност и нейна същина през всеки един сезон. Успяла е да съобщи тази обич и на брачна половинка си, с който постоянно са дружно по високото и стръмното. Избират даже направления, по които постоянно се движат сами, с цел да се провокират физически, само че най-много прочувствено.

 Наташа Кумчева Снимка: Миряна Мирочник

„ Това ни зарежда “, споделя Наташа. За нея е по-важно, че планината й е помогнала да откри салдото в себе си и да построи хармонията сред тялото, духа и душата.

„ Човек би трябвало да излиза от зоната си на комфорт, да пробва нещо ново, с цел да му се случват чудеса “ , споделя Наташа.

Снимка: Миряна Мирочник

Тя има вяра в устрема да бъдем по-добри всеки ден, да израстваме като персони и експерти, да знаем накъде вървим и какво желаеме да реализираме. Ние се развиваме непрестанно и нашата привилегия е, че можем да управляваме сами живота си, кариерата и опциите, които ни се дават.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР